REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün mimar adayları ödüle doymuyor

PAÜ’nün mimar adayları ödüle doymuyor

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ödüle doymuyor. Öğrenciler, ortaya koydukları başarılı projelerle yarışmalara damga vuruyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 11:24

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri katıldıkları yarışmalardan önemli derecelerle dönmeye devam ediyor. Birbiri ardına düzenlenen proje yarışmalarında boy gösteren PAÜ’nün başarılı öğrencileri, yaptıkları çalışmalarla göz dolduruyor.

TEŞVİK ÖDÜLÜ GÖKHAN YILDIZ’IN
Menekşe Kibrit Fabrikası ve Yakın Çevresi Yeniden Canlandırma Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması’na özel bir çalışmayla katılan PAÜ Mimarlık öğrencisi Gökhan Yıldız teşvik ödülüne layık görüldü.

KAPI TASARLIYORUM YARIŞMASI
2019 Ulusal Öğrenci Yarışması Kapı Tasarlıyorum’a katılan Kurtça Ömür de önemli bir başarıya imza attı. Yarışmadan 3.lük ile ayrılan Kurtça Ömür, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

İZMİR ELEKTRİK FABRİKASI NE OLMAK İSTER
Kapsamlı bir yarışma olan “İzmir Elektrik Fabrikası Ne Olmak İster” Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması da bu ay gerçekleştirildi. Yarışmaya bir çok proje ile katılan PAÜ öğrencileri yine önemli başarılara imza attı.

Merve Ösal ve Recep Çakar jüri özel ödülünün sahibi olurken, Berna Gemici, Ebru Emirbayer, Melih Alkan, Nilay Otçu, Barış Manav, Merve Başer, Afife Nur Özkan ve Yasin Taş teşvik ödülü kazandı.

ÇİMENTO TASARIM YARIŞMASI
Oyak Çimento Beton Kağıt Grubu tarafından düzenlenen “Çimento Tasarım Yarışması” da mayıs ayı içinde gerçekleştirildi. Fatih Eyice ve Semih Seven “Betonun Varoluşu” ile mansiyon ödülü kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı