REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün yabancı öğrencileri ilk kez kara dokundu

PAÜ’nün yabancı öğrencileri ilk kez kara dokundu

Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) öğrencileri, Bağbaşı Yaylasında keyifli bir hafta sonu geçirdi. Birçoğu karla yeni tanışan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte kar topu oynayarak unutulmaz anlar yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2019 Salı, 10:30

Pamukkale Üniversitesi’ne çeşitli ülkelerden gelen ve Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğrenim gören öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte öğrenciler ilk olarak teleferiğe bindi. İlk teleferik heyecanlarını Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte yaşayan öğrenciler eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Beyaz örtüyle kaplanan manzara karşısında şaşkınlık yaşayan öğrenciler duygularını Rektör Bağ ile paylaştı.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU
Birçoğu daha öncesinde karla tanışmayan öğrenciler teleferik yolculuğunun ardından kar kalınlığı 10 santimetreyi bulan Bağbaşı Yaylası’nda ilk kez kara dokundu. Ellerine aldıkları karı gökyüzüne savuran öğrencilerin yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu. Karların üzerine uzanan ve bu anı cep telefonlarıyla ölümsüzleştiren öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.

REKTÖRLE KAR TOPU OYNADILAR
Karın keyfini çıkaran öğrencilerin eğlenceli anlarına Rektör Hüseyin Bağ eşlik etti. Öğrencilerle birlikte uzun süre kar topu oynayan Rektör Bağ, atılan kar toplarından da nasibini aldı.

Kıyasıya süren kar topu mücadelesinin ardından öğrencilere sucuk ekmek ikramı yapıldı. Etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler, “Bizim ülkemize kar yağmadığı için ilk defa burada kar görüyoruz. Hayatımızda ilk defa kara dokunduk, kar oynadık. Bize bugünü yaşattığı için Rektörümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı