REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye yabancı öğrenci ilgisi artıyor

PAÜ’ye yabancı öğrenci ilgisi artıyor

Erasmus anlaşmaları doğrultusunda Pamukkale Üniversitesi’ne yabancı öğrenci ilgisi gün geçtikçe artıyor. Üniversitede 9 ülkeden 86 yabancı öğrenci öğrenim görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2019 Cuma, 11:12

Pamukkale Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Uluslararası öğrenci değişim programları Erasmus+ ve Genel Anlaşmalar kapsamında Pamukkale Üniversitesi’ne gelen öğrenciler ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemekte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Zeha Yakar ve Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Çelikel ile birlikte öğrencilerle buluştu.

2019-2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi için Pamukkale Üniversitesine Erasmus+ KA103 öğrenim ve staj faaliyeti için Fransa, Litvanya, Romanya Avusturya, Makedonya ve İspanya’dan 15; Genel Anlaşmalarla Çin’den 1, Ukrayna’dan 2, Kazakistan’dan ise 68 olmak üzere toplamda 9 ülkeden 86 öğrenci öğrenimine devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı