REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ, ‘çağrı merkezi’ gibi çalışıyor

Rektör Bağ, ‘çağrı merkezi’ gibi çalışıyor

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) öğrencilerin öğrenci işleri merkezinden şikayetleri artarken, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sosyal medyadan gelen şikayet ve istekleri tek tek yanıtlıyor. Atılan tweetleri gece yarısı yanıtlamaya fırsat bulabilen Bağ, çözümün kısa sürede kurmayı planladığı çağrı merkezi olduğunu belirtiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2016 Salı, 11:37

PAÜ’de yeni akademik yıl için geri sayım devam ederken, öğrenciler karşılaştıkları sorunlara çözüm için ulaşabilecekleri yetkili arıyor. En yakınlarında görünen öğrenci işleri bölümünün ise yetersiz kaldığı, öğrencilerin sorularına yanıt almakta zorlandığı ifade ediliyor.

Durumu attıkları tweetler ile Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a ileten öğrenciler, “Öğrenci işlerinde çalışanlar bizi fırçalamak, aşağılamak yerine sadece düzgün cevap verseler” ifadesinin yer aldığı paylaşımlarda bulunuyor.

Öğrencileri sakinleştirmek ise, gece yarısı bu tweetlere yanıt veren Prof. Dr. Bağ’a düşüyor. “Öğrenci işlerinin yoğun olduğu bir zamana rastlamışsınız demek ki. Anlık bir olay olduğunu düşünüyorum” diyerek, öğrencileri sakinleştiren tweet atıyor. Öğrenci işlerine ulaşmada yaşanan sıkıntıya da değinen Bağ, “Bunun için çağrı merkezi oluşturacağız” dedi.

İŞTE ATILAN TWEETLER VE YANITLARI

ic3
ic1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı