REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ özel öğrencilerle buluştu

Rektör Bağ özel öğrencilerle buluştu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2016 Perşembe, 12:04

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Erdur, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ozan Karaca ve Rektör Danışmanı İbrahim Akman da eşlik etti.

denizli-pau-rektor-zihinsel-engelli-okulunu-ziyaret-etti-1

Okul Müdürü Yavuz Yıldırım tarafından ağırlanan Rektör Prof. Dr. Bağ, okul ile ilgili bilgiler aldı. Rektör Bağ, “Türkiye’nin ve Denizli’nin en büyük zihinsel engelliler okulu olduğunu öğrendim. Öğretmen kadrosu ve öğrenci sayısı oldukça yüksek. Öğrencilere üç kademeli eğitim veriliyor. Bu kardeşlerimizi geleceğe hazırlıyorlar. Üniversite olarak okullarla çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Engelli öğrenciler içinde projelerimiz uygulanıyor. Daha ne gibi katkılar sunabiliriz diye görüşmelerde bulunuyoruz. Okul ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Rektör Bağ ve beraberindekiler ziyaret sonunda zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları ve atölyeleri gezdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Rektör Bağ, sohbet sonrası öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi ve okul anı defterine düşüncelerini yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı