REKLAMI GEÇ

Rukiye Urhan Anaokulu’nda Bilim Şenliği Sergisi açıldı

Rukiye Urhan Anaokulu’nda Bilim Şenliği Sergisi açıldı

Rukiye Urhan Anaokulu’nda “Her Gün Bilim” teması ile açılan Bilim Şenliği Sergisi’nde, miniklerin velileri ile hazırladıkları bilimsel deneyler dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2019 Çarşamba, 17:39

Rukiye Urhan Anaokulu’nda “Her Gün Bilim” teması ile Bilim Şenliği Sergisi açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, Pamukkale, Eskişehir ve Akdeniz Üniversitelerinden akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Merkezefendi Rukiye Urhan Anaokulunda gerçekleştirilen Bilim Şenliğinde en dikkat çeken anaokulu minikleri ile velilerinin beraber hazırladıkları bilimsel deneyler oldu. Öğrenci ve velileri oluşturdukları stantlarda ziyaretçilere birbirinden farklı deneyleri sundu.

İl Mili Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada “Projede emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize ve destek olan üniversitelerimizin akademisyenlerine çok teşekkür ediyorum. Bu projelerin ve bilim insanlarının çocuklarımızın hafızalarında yer edip gelecekte onlarında birer bilim adamı olma yoluna götürmesini temenni ediyorum. Çocuklarımız ülkemizin genç beyinleridir. Geleceğin ilim ve bilim adamları olmaları ülkemiz açısından çok önem arz etmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı