REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da anne-çocuk okuyor

Serinhisar’da anne-çocuk okuyor

Serinhisar’da Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu’nda uygulanan “Anne-Çocuk Okuyor” etkinliği kapsamında 5-B sınıfında annelerle öğrenciler aynı sıralara oturup Reşat Nuri Güntekin’in “Gamsızın Ölümü” adlı hikayeyi okudu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 10:42

Serinhisar, Yavuz Yıldırdım Ekiz Ortaokulu, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve kişi başına düşen haftalık okuma sayfa sayısını 20’den 25’e çıkarmak için gerçekleştirdiği “Anne-Çocuk” okuyor etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

serinhisar-okuma-anne-cocuk-icc

Türkçe Öğretmeni Hatice Kılıç, Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma Yılmaz, Matematik Öğretmeni Ebru Taşdemir’den oluşan bir çalışma ekibi başkanlığında 5-B sınıfında bir araya gelen öğrenciler ile anneler, Reşat Nuri Güntekin’in “Gamsızın Ölümü” adlı hikayeyi okudu.

serinhisar-okuma-anne-cocuk-ic

Bir ders süresince aynı hikayeyi okuyan anne ve çocuklar, birbirlerine yönettikleri sorularla hikayenin ana fikrini yakalamaya çalıştı.

Okul Müdürü Mustafa Delen, etkinliğe katıldıkları için öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek, “Bu proje yıl boyunca tüm sınıflarda uygulanarak devam ettirilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı