REKLAMI GEÇ

Stajlarını Almanya’da yaptılar

Stajlarını Almanya’da yaptılar

Avrupa Birliği 2014 Erasmus ve Mesleki Eğitim Hareketlilik Projesi kapsamında Almanya’nın Berlin kentine giden Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden 25 öğrenci, kendi alanlarıyla ilgili şirketlerde stajlarını tamamlayarak Denizli’ye döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 09:23

Avrupa Birliği 2014 Erasmus ve Mesleki Eğitim Hareketlilik Projesi kapsamında 20 Nisan -18 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Berlin kentine giden Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 25 öğrenci, Berlin’de proje ortağı Euro-Cert Academy  ile ortak çalışmalarda bulundu. 

Kültürel tanıtım ve geziler yapan ekip, aynı zamanda Almanca değitimi ile kendi alanlarındaki işletmelerde stajlarını tamamlayarak Denizli’ye döndü. Proje faaliyetleri sonunda AB Sertifikası alan öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Kendini iyi yetiştirmiş ve kanıtlamış bireylerin her zaman kazanacağını söyleyen Oğuz,  “Eğitim camiası olarak sizleri geleceğe hazırlamak için buradayız. Güzel çalışmalara imza atmanız bizi gururlandırıyor. Aynı şekilde öğretmenleriniz ve ailelerinizde sizlerle gururlanıyorlar. Sizleri donanımlı, bilgili ve kültürlü bir şekilde yetiştirmek ve geleceğinizi garanti altına almak için çalışıyoruz. Yarının yöneticileri, işadamları ve esnafları sizler olacaksınız. Hedeflerinizi iyi belirleyin. Kendini iyi yetiştirmiş ve kanıtlamış bireyler her zaman kazanır. AB Projeleri ile bizden geride veya daha gelişmiş ülkeleri görme fırsatınız oluyor. Size eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı