REKLAMI GEÇ

STRATEJİK VİZYON İÇİN ÖĞRETMENLERE YÖNELDİLER

STRATEJİK VİZYON İÇİN ÖĞRETMENLERE YÖNELDİLER

Mİlli Eğitim Bakanlığı, Ekim ayında lansmanını yapacağı statejik vizyon çalışması için sahaya indi, okullarda öğretmenlerden veri topladı. Bu kapsamda Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu, Denizli’deki eğitimciler ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2018 Cumartesi, 10:16

Milli eğitimde kalite standardını yükseltmek amacı ile bir dizi program başlatan Milli Eğitim Bakanlığı, Ekim ayında lansmanını yapmayı planladığı ‘stratejik vizyon’ çalışması için saha çalışmalarına başladı. Proje kapsamında özellikle saha deneyimine sahip öğretmenlerin görüşüne önem veren bakanlık, eğitimciler ile bir araya gelerek öneri ve taleplerini dikkate almaya çalışıyor. Bu kapsamda MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu Denizli’ye gelerek Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek buradaki öğretmenler ile görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarete MEB İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül, Öğretmen Aydın Yavşancı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, Şube Müdür Ramazan Kayayurt da eşlik etti.
Okul ziyaretinde sınıf ve atölyeleri gezen Genel Müdür Numanoğlu yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, öğrenciler ile sohbet etti.

Daha sonra öğretmenler ile bir araya gelen Numanoğlu karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Sohbet ortamında geçen toplantıda konuşan Numanoğlu, ” “Ekim ayı içerisinde stratejik vizyon çalışmasını lanse edeceğiz. Bu çalışmaya temel oluşturması adına bakanlığımız genel müdürlükler düzeyinde illerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizden eğitim sistemimizin güçlü ve zayıf yönleri hakkında fikirler almak ve paylaşmak adına buradayız. Bizlere aktaracağız bütün fikirleri önemsiyoruz. Elde edeceğimiz doneleri birleştirerek raporlaştıracağız. Sizler eğitimin temel taşlarısınız. Yaptığınız tüm çalışmalardan dolayı bakanlığımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı