REKLAMI GEÇ

Tin ve Ayhan, Rektör Bağ’ı ziyaret etti

Tin ve Ayhan, Rektör Bağ’ı ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2016 Pazar, 15:37

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında Prof. Dr. Hüseyin bağcı’nın açığa alınmasından sonra PAÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AK PARTİLİ TİN’DEN BAŞARI DİLEKLERİ
PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir süre görüştü. Prof. Dr. Bağ’a görevinde başarılar dileyen Tin, Denizli’nin gelişiminde büyük rol üstlenen Pamukkale Üniversitesi’nin bundan sonraki süreçte daha önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

MHP’Lİ AYHAN’DAN ZİYARET
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti. Ayhan, Pamukkale Üniversitesi’nin bilimsel, kültürel, sanatsal ve spor alanlarında adını başarılarıyla duyurduğunu ifade etti.

Rektör Bağ ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve MHP Milletvekili Emin Haluk Ayhan’a PAÜ logolu tabak hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı