REKLAMI GEÇ

Tıp öğrencilerine ilk ders Fenkçi’den

Tıp öğrencilerine ilk ders Fenkçi’den

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2017-2018 Akademik Yılı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semin Fenkçi’nin verdiği açılış dersi ile başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 12:13

Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semin Fenkçi, ‘Hekimlik Sanatı’ adlı sunumuyla geleceğin doktorlarına ilk dersi verdi.

Yeni tıp öğrencilerine, aktif ve dinamik, vatan ve millet sevgisiyle, insan sevgisiyle dolu hekimler olmalarını temenni eden Prof. Dr. Fenkçi, hekimlik mesleğinin öneminden, hasta mahremiyetinden, diğer sağlık çalışanları ve hekimlerle doğru iletişimin önemi gibi hekimlikte dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Yapılan sunumda ayrıca, iyi hekim olmanın olmazsa olmazlarına değinen Prof. Dr. Semin Fenkçi, doktorluk mesleğine adım atan öğrencilere kariyerlerinde kendilerine yardımcı olabilecek önemli tavsiyelerde bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitiminin akredite olduğunu belirten Prof. Dr. Fenkçi, probleme dayalı tıp eğitimi modeli ile Türkiye’deki tıp fakülteleri arasında verdiği eğitim kalitesi ile önemli bir yerde olduğunu hatırlattı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semin Fenkçi’nin yaptığı açılış dersinin ardından Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Orhan Kara tıp fakültesini kazanan öğrencilere tıp fakültesinin eğitim sistemi, ders ve laboratuvar olanakları gibi konularda bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı