REKLAMI GEÇ

TKY ödülleri sahiplerini buldu

TKY ödülleri sahiplerini buldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2001 yılında yürürlüğe koyduğu Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Projesi kapsamında yapılan 2013-2014 yılı Toplam Kalite Uygulaması ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 10:10

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Bina Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Karcı, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, maarif müfettişleri, okul müdürleri, ve öğretmenler katıldı.

Denizli genelinde Toplam Kalite Uygulamaları kapsamında bu yıl 18 ilçede Kurum Dalında Temel Eğitimde 32, Genel Ortaöğretimde 4, Mesleki Ortaöğretimde 5, Öğrencisiz kurumlarda 3, Ekip Dalında ise 26 kurum olmak üzere toplam 70 kurum İl değerlendirilmesinde yer aldı.

Yapılan değerlendirme sonucunda; Temel Eğitimde Güney Atatürk İlkokulu, Genel Lisede Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi, Mesleki Lisede Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Lisesi, Öğrencisiz Kurumda Bekilli Halk Eğitim Merkezi ve Ekip Dalında Pamukkale Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi birinciliği aldılar. İl düzeyinde birinci olan raporlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapılacak olan değerlendirmeye katılması için Milli Eğitim Bakanlığına gönderildi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada, “Bugünle dünün, şimdiyle az önce arasında sürekli ve hızlı bir değişimin yaşandığı bir çağda yaşıyoruz. Dünün doğruları artık bugünün geçerliliğini korumuyor. Dünün sorun çözen anlayışları bugünün sorunlarını çözemiyor. Teknoloji ve bilimde baş döndürücü bir şekilde devam eden ilerleme herkesi her kesimi değişime ve yenilenmeye zorluyor. Bununda en etkili ve belki de tek yolu yeni dünyanın bize sunduğu yeni bir kavramda saklı, o da sürekli öğrenmektir. Bakanlığımızın geliştirmiş olduğu Toplam Kalite Yönetimi “ En İyi Ekip ve En Kaliteli Kurum Yarışması” ve “Yenilikçilik Ödülleri” bu amaçla yapılmaktadır. Bu anlamda tatlı rekabette bir adım öne çıkan kurumlarımızı ödüllendirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu yarışta dereceye giren ve başarılı bulunan kurum ve ekiplerimizi kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından ekip ve kurum dalında dereceye giren kurumların temsilcilerine ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan ve diğer protokol üyelerince verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı