REKLAMI GEÇ

TOKİ Ortaokulu’nda bilim fuarı açıldı

TOKİ Ortaokulu’nda bilim fuarı açıldı

Pamukkale TOKİ Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2021 Çarşamba, 15:42

Pamukkale TOKİ Ortaokulu öğrencilerinin uzun süredir üzerinde çalıştığı 22 proje görücüye çıktı.

Fuarın açılış törenine katılan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, bilginin ve verinin hız kesmeden kendisini güncellediğini belirterek, son derece hızlı bir iletişim çağında yaşadığımızı ifade etti.

Ekici, “Bilim, öğretmenlerimiz eliyle, okullarımızda, öğrencilerimizle buluşuyor. Bilimin, irfanın ne demek olduğunu özümseyen, önemini ve ciddiyetini kavrayan öğrencilerimiz tüm heyecanlarıyla geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyorlar. Eğitim yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sahip oldukları kabiliyetleri ortaya çıkarmalarındaki en değerli klavuzdurlar. Bugün bu fuarda proje ve fikirlerini sergileyen öğrencilerimiz, yarın kazandıkları başarılarla ülkemizi gururlandıracak veya belki de küresel düzeyde bu fuarları düzenleyen bireyler olacak. Fuarda sergilenen 22 projemizin hazır hale gelmesinde emeği olan danışman öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve katkısı bulunan tüm eğitim paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin konuşmasından sonra Pamukkale TOKİ Ortaokulu 4006 Bilim fuarı açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.

Müdür Ekici ve beraberindekiler, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri inceledi, öğrenciler ve danışman öğretmenlerinden bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı