REKLAMI GEÇ

Toplum Gönüllüsü öğrencilerden anlamlı davranış

Toplum Gönüllüsü öğrencilerden anlamlı davranış

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Toplum Gönüllüleri, geçtiğimiz hafta Ayaz Mahallesi’nde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin hayatını değiştirdi. Topladıkları eşyaları belirlenen adrese ulaştıran öğrenciler, mutfaktan evin boyasına her şeyi yeniledi, aileye yeni bir yaşam alanı kurdu. Öğrenciler, yaptıkları işin keyfini demli bir çay içerek yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 08:30

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu, örnek bir davranışa imza attı. Geçtiğimiz hafta sonu Serinhisar’ın Ayaz Mahallesi’ni ziyaret eden ve ihtiyaç sahibi aileleri belirleyen öğrenciler, yardım için kampanya başlatmıştı.

denizli-toplum-gonulluleri-1

Kampanya süresince yardımseverlerin bağışladığı inşaat, mobilya ve gıda malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran öğrenciler, bir ailenin daha yaşamını değiştirdi.

EVİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİLER
Toplum Gönüllüsü öğrenciler, bağışlarla topladıkları malzemeleri yerleştirmeden önce evi de baştan aşağı yenilediler. Mutfak tezgahından evin boyasına kadar tamamını kendileri yapan öğrenciler, iki günlük çalışmanın ardından sıfırdan bir ev hazırladı.

denizli-toplum-gonulluleri-2

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI
Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencisi Hasan Ceylan, “Geçtiğimiz hafta Ayaz Mahallesi’ndeki aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını belirledik. Yardımsever vatandaşların bizleri arayarak bağışladık malzemeleri tek tek topladık ve bir kamyona yükledik ve ihtiyaç sahibinin evine götürdük. Evin duvarları ve mutfağı kötü olduğu için ilk işimiz tadilat ve boya yapmak oldu. İki gün çalışmanın ardından, mobilyaları yerleştirdik. Evin eski halinden eser kalmadı. Evi gören ihtiyaç sahiplerinin mutluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz bize destek olan Denizlili hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı