REKLAMI GEÇ

Türkçe Yaz Okulu’na 15 ülkeden 28 öğrenci

Türkçe Yaz Okulu’na 15 ülkeden 28 öğrenci

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Türkçe Yaz Okulu’na 15 ülkeden 28 öğrenci katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2015 Çarşamba, 11:07

Yaz okulu öncesi PAÜ Turuncu Salon’da bir yemek verildi. Yemeğe, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Şaban Çobanoğlu, PADAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sarıca, senato üyeleri ile yabancı öğrenciler katıldı.

Pamukkale Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Dr.Şaban Çobanoğlu, enstitüsünün dil, kültür ve sanat faaliyetleri ile projeleri hakkında bilgi verdi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, 2012 yılından itibaren Yunus Emre Enstitüsü ile işbirliği yaptıklarını anımsatarak, enstitünün Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar faaliyetlerinin olduğu ve bu ülkelerde açtığı merkezlerle kültürel mirası işleme konusunda gereken misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Dr.Şaban Çobanoğlu, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya teşekkür plaketi verdi. Daha sonra da enstitü ile ilgili faaliyetlerden derlenen fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı