REKLAMI GEÇ

Ücretsiz ders kitapları sıralarda öğrencileri bekliyor

Ücretsiz ders kitapları sıralarda öğrencileri bekliyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nca 2003-2004 öğretim yılında başlanan ücretsiz ders kitapları projesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ilk ve orta dereceli ders kitapları sıralara kondu, öğrencileri bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2022 Salı, 10:49

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü Pamukkale, Merkezefendi, Serinhisar, Çivril ve Sarayköy olmak üzere 5 ayrı dağıtım noktasından il genelindeki okullara ders kitabı dağıtımını yapıyor.

Pamukkale Zahide Kaynak Dinçer Ortaokulu’nda ücretsiz ders kitapları ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, ziyaretler ile hazırlıkları yerinde gördüklerini söyledi.

Ekici, “Bakanlığımızca 2003-2004 yılında ilk defa dağıtılmaya başlanan ücretsiz ders kitapları geçmiş yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerimize ücretsiz ulaştırılacak. İlimize gelen ücretsiz ders kitaplarını tüm okullarımıza dağıttık. Kitaplar yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerimizin sıralarının üzerinde hazır bir şekilde bekliyor olacak. Bakanlığımız tarafından 1.605.000 ücretsiz ders kitabı ilimize gönderildi. Beş dağıtım noktasından kitaplar okullarımıza teslim ediliyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılının ilk gününde de 1.605.000 ücretsiz ders kitabı sınıflarda sıraların üzerinde eksiksiz olarak öğrencilerimizi bekliyor. İlk ders zilinin çaldığı gün bu kitapların sıralarda hazır olması öğrencilerimiz açısından son derece önemli. Bu hizmetin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bakanlığımız yetkililerine ve müdürlüğümüzde dağıtımda görev alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Okullarda güzellikler oluşturmak hepimizin görevi. Öğrencilerimizi çok özledik. İlk ders zilinin çalması ile birlikte okullarımız yeniden öğrencilerle cıvıl cıvıl dolup taşacak. Yeni eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

arda   -  Bağlantı 23 Ağustos 2022, 16:21

devlet ücretsiz kitap dağıtıyor ama okullar kaynak kitap adı altında belirli kırtasiyelerden kitap aldırtıyor.kim dur diyecek buna.okullara aldırmasın yada onların belirlediği kitapları dağıtın ücretsiz verilen kitaplar hiç kullanılmıyor

Ümmühan   -  Bağlantı 23 Ağustos 2022, 14:40

Bedava dediğiniz kitapları keşke paralı versenizde arkasından bir dünya yardımcı kitap aldirmasaniz madem yardımcı kitaplara ihtiyaç duyuyorsunuz bari milli egitime ait kitap vermeyin hem cocuklar kendine yük etmesin hemde bu kadar masraf olmasin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı