REKLAMI GEÇ

Denizli’de 184 bin 97 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Denizli’de 184 bin 97 öğrenci karne heyecanı yaşadı

2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Denizli’de 184 bin 97 öğrenci okullarında karne heyecanı yaşadı. Vali Ahmet Altıparmak, öğrencilere karne verdi, öperek kutladı, bazı öğrenciler de Vali’yi öptü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 13:07

Denizli genelinde bugün 1066 okul ve kurumda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının son ders zili çaldı.

14 bin 135 öğretmen yaz tatiline girmeye hazırlanırken, 182 bin 97 öğrenci de karne heyecanı yaşıyor. Vali Ahmet Altıparmak, karne dağıtım törenine katılmak için Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’na giderek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı karne dağıtım töreninde okulda çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi, kitap hediye edildi.

Vali Ahmet Altıparmak da minik öğrencilere karneleri dağıttı. Vali Altıparmak, okulda düzenlenen kan bağışı kampanyasında en çok bağışçıyı getiren anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Akif Enes Özcan’ı da kutlayıp, madalyasını taktı.

Iraklı mülteci bir ailenin kızı olan 7 yaşındaki Haffza Latif Keram de karnesini Altıparmak’ın elinden aldı. Böbrek yetmezliği nedeniyle okul hayatının yarısını hastanede tedavi için geçiren minik Haffza’nın karne sevincine Altıparmak da ortak oldu.

Vali Altıparmak, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Karnesini alan bazı öğrenciler valiyi öptü, vali de karne verdiği öğrencilerin minik yanaklarına öpücük kondurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı