REKLAMI GEÇ

Vali Atik’ten ‘önceliğimiz sağlık’ uyarılı, ilköğretim haftası açılışı mesajı

Vali Atik’ten ‘önceliğimiz sağlık’ uyarılı, ilköğretim haftası açılışı mesajı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, okulların açılması ve ‘İlköğretim Haftası’ dolayısıyla yayımladığı mesajda, maske-mesafe-temizlik uyarısı yaptı ve “Önceliğimiz sağlık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2021 Pazar, 15:42

Masıjını yazılı yayımlayan Vali Ali Fuat Atik, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlayacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm velilerimizin coşkusunu da yürekten paylaşıyoruz. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum” dedi. Vali Atik, devamla şunları söyledi:

‘İDEALLERİ OLAN BİREYLER’

“İlköğretim, bize hayat boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı dönemdir. Bu dönem, yürümeyi öğrenen çocuk misali okul-aile işbirliği ile okuma, yazma gibi temel eğitimlerinin verildiği kıymetli bir zaman dilimidir. Çocuklarımız da ilerleyen yıllarda kendisi, ailesi ve ülkesi için daima koşmalı aynı zamanda gelişime açık, eğitime önem veren ve idealleri olan birey olarak yaşamını sürdürmelidir.

‘DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARIYLA ÇALIŞIYORUZ’

Bizler de her biri birbirinden değerli olan canparelerimiz için onlara çağın gereklerine uygun, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirebilecek ortamlar oluşturmak adına devletimizin tüm imkânlarıyla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Nihayetinde değerlerine sahip çıkan, ülkesine bağlı, mutlu bireyler yetiştirmek asli görevimizdir.

‘ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK’

Önceliğimizin tüm vatandaşlarımızın sağlığı olması dolayısıyla okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı