REKLAMI GEÇ

Vali Hasan Karahan ilk bin içine giren öğrencileri ödüllendirdi

Vali Hasan Karahan ilk bin içine giren öğrencileri ödüllendirdi

Denizli Valisi Hasan Karahan 2019 YKS Sınavı’nda ilk bin öğrenci içine giren Denizlili 39 öğrenciyi altınla ödüllendirdi. Ödül törenine Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2019 Salı, 16:49

YKS’nin başarılı öğrencileri ödüllendirildi. Denizli Valisi Hasan Karahan başarılı öğrencilere altın taktı. Valilik Konferans Salonu’ndaki törene Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

“DENİZLİ EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR”
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ilk bine giren 39 öğrenciye teşekkürlerine sunarken “İlimiz eğitimin her alanında başarıları ile marka bir şehirdir. İlimizdeki başarıların arkasında velilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, hayırseverlerimiz hatta Denizli halkımız var. Buradan eğitim öğretime destek veren herkese teşekkür ediyorum ’’dedi.

VALİ KARAHAN’’ TÜRKİYE ÇAPINDA YÜZÜMÜZÜ AĞARTTINIZ’’
Vali Karahan yaptığı konuşmasında; “2019 YKS’de ilk bine girerek bizlerin Türkiye çapında yüzümüzü ağarttınız. İlk binde 39 öğrencimizin yer alması güzel bir başarı olarak değerlendiriyorum. Eğitim alanında Denizli iyi bir noktaya gelmiştir. Okul idarecisinden, velisinden, öğretmeninden, hayırseverine Denizli eğitime gönül vermiş bir şehirdir. Dereceye giren öğrencilerimiz tercihleri sonucu arz ettileri üniversitelere girdiklerini düşünüyorum. Allah yollarını açık etsin. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Vali Karahan konuşmasının ardından ilk binde yer alan 39 öğrenciyi Başarı Belgesi ve çeyrek altın ile ödüllendirdi

Yorumlar

şaban kaymak   -  Bağlantı 27 Ağustos 2019, 17:14

Hediye olarak verildiği belirtilen her şey öğrencinin okulu tarafından temin ediliyor.Koskoca Denizli Valiliği’nin başarılı öğrencilere verebilecek çeyrek altını bulunmamaktadır. Gerisini yazmak istemiyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı