REKLAMI GEÇ

Karahan’dan öğretmene şiddet açıklaması

Karahan’dan öğretmene şiddet açıklaması

Sevil Kaynak Ortaokulu’nda okul müdürü ve yardımcısına yönelik gerçekleşen saldırıya yönelik Vali Hasan Karahan’dan açıklama geldi. Vali Karahan, “Yaşananlara ilişkin soruşturma başlatıldı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 18:00

Sevil Kaynak Ortaokulu’nda bugün meydana gelen öğretmene şiddet olayına ilişkin Vali Hasan Karahan imzasıyla açıklama yapıldı.

Yaşananların özetlendiği açıklamada, “okul müdürlüğü tarafından yürütülen ve Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kuruluna intikal eden 7. ve 8. sınıflarda meydana gelen taciz olayının muhatabı; 8. sınıf öğrencisi ile yine aynı öğrencinin babası, annesi ve dayısı 09.04.2019 Salı günü saat 10.30 sularında okula gelerek müdür yardımcısı odasında okul müdürü ve müdür yardımcıları ile tartışmaya başlamıştır. Tartışma büyüyerek fiili saldırıya dönüşmüş olup; okul müdürü A. F. A. ile müdür yardımcısı Y. Z. darp edilmiştir. Okul yöneticilerinin taraf olmadığı kavga okul polisi, güvenlik görevlisi ve diğer öğretmenler tarafından yatıştırılmıştır” denildi.

Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığının belirtildiği açıklamada, öğrenci, velisi ve yakın akrabasının ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı