REKLAMI GEÇ

Yardımsevenler Derneği’nden Eğitime Katkı

Yardımsevenler Derneği’nden Eğitime Katkı

Dokuzkavaklar Mahallesi’nde İlköğretim Okulu Yaptıran Türkiye Yardımsevenler Derneği Denizli Şubesi, aynı okul binası bahçesinde 4 derslikli anasınıfı yaptıracak.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2010 Çarşamba, 18:16

Anasınıfı protokolü Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Türkiye Yardımsevenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Jale Erdoğan tarafından imzalandı. Valilik Makamında gerçekleşen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Türkiye Yardımsevenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Jale Erdoğan, dernek üyeleri Özden Yüksel, Beyhan Babiroğlu, Pınar Moralıoğlu Suna ve Özlem Erikoğlu ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.
Yardımsevenler Derneği’nin Denizli’ye ve ülkemize bugüne kadar önemli hizmetler yaptığını söyleyen Vali Yavuz Erkmen, “Daha önce İlköğretim Okulu yapmak sureti ile ilimizin eğitim hayatına katkı veren Yardımsevenler Derneği’nin bu kez aynı okul bahçesine 4 derslikli prefabrik bir anasınıfı yaptırmak sureti ile destek olacak. Bunun yaklaşık 75 bin TL’sini dernek, geri kalanını da Milli Eğitim olarak bizler karşılayacağız. Yardımsevenler Derneği bizim ilk sosyal kuruluşlarımızdan olup, tarihi de Cumhuriyet ile yaşıt olan bir derneğimizdir. Bugüne kadar yalnız ilimizde değil, ülkemizin her köşesinde çok güzel hizmetlerde bulunmuştur” diye konuştu.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Jale Erdoğan da, 81 anasınıfı projesinin Yardımsevenler Derneği Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirildiğini, yapılacak olan anasınıfı ile Denizli’de eksiğin giderilmesinin güzel bir olay olduğunu söyleyerek, insan için yapılan her şeyin çok güzel olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Denizli Yardımsevenler Derneği anasınıfı protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Türkiye Yardımsevenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Jale Erdoğan tarafından imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı