REKLAMI GEÇ

Altıparmak hayırseverleri er meydanına çağırdı

Altıparmak hayırseverleri er meydanına çağırdı

Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na hayırseverler Ramazan Tefenlili ve Halil Öksüz’den de destek geldi. Hayırsever işadamları ile protokol imzalayan Vali Ahmet Altıparmak, “Bu masa hayırseverlerin er meydanı. Hayırseverleri bu masaya bekliyoruz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 11:49

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde yapılacak olan Hayırseverler Ortaokulu için 2 protokol daha imzalandı. Vali Ahmet Altıparmak ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un katılımıyla önce Hayırsever İşadamı Ramazan Tefenlili, ardından da Hayırsever İşadamı Halil Öksüz 100’er bin liralık bağış protokolü imzalandı.

Okulun tamamlanması için 24 protokolün imzalanması gerektiğini belirten Vali Ahmet Altıparmak, bunun 17’sinin yapıldığını, 7 protokol kaldığını ifade etti.

Vali Ahmet Altıparmak, “Tüm Denizlili hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Genel medyaya bakıldığında hayırseverler konusu açıldığında Denizli en önde karşımıza çıkıyor. Parası olup hayır yapma niyetinde olanlara, hiç harekete geçemeyenlere de örnek olmasını diliyorum” dedi.

Valilik toplantı salonundaki masayı işaret eden Vali Altıparmak, “Bu masa hayırseverlerin er meydanı. Tüm hayırseverlerimizi bu masaya bekliyoruz” diyerek davet etti.

Vali Ahmet Altıparmak, okul protokolündeki hedefini ise esprili bir dille anlattı.

Altıparmak, “Hedefim hayırseverlerin cebindeki hayır yapmak için beklettiği bütün paraları almak. Madem ki niyet ettiler. Niyet etmeyenlere kesinlikle bizim de bir niyetimiz olmaz arkadaşlar. Çünkü gönüllülük esasına bağlıdır. Gönülden gelmesi lazımdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı