REKLAMI GEÇ

Zirvedekilerle Buluşma Seminerleri sürüyor

Zirvedekilerle Buluşma Seminerleri sürüyor

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen “Zirvedekilerle Buluşma” projesi kapsamında “Yönetimde Bütünsel Bakış ve İnovasyon”” konulu seminer Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Diler Aslan tarafından Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 10:18

Seminere İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Şube Müdürü Ramazan Tandır, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile il merkezinde görevli tüm okul ve kurum müdürleri ve şefler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan konuşmasında; “Yönetim sistemleri her geçen gün yenilenmekte ve gelişmekte. Bu açıdan ilçe milli eğitim müdürlerimiz, okul müdürleri ve mesai arkadaşlarım açısından yani biz yöneticiler açısından kendimizi geliştirmemiz ve yenilememiz gerekmektedir. Bizler görevlerimizi yerine getirirken mutlaka bunları uygulamaktayız ama konusunda uzman kişilerce de yol gösterilmesi ufkumuzun ve kendimizin gelişmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bizlerin yaptığı her çalışma eğitim ve eğitimin daha da gelişmesi içindir. Bugün ki konuşmacımız Sayın Prof. Dr. Diler Aslan’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Müdür Erdoğan konuşmasının ardından Prof. Dr. Diler Aslan’a Zirvedekilerle Buluşma seminerlerine verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı