REKLAMI GEÇ

Zümre başkanları toplandı

Zümre başkanları toplandı

Eğitim kurumlarında kalitenin arttırılması, eğitim alanında yeni yönelimler ile eğitimde kullanılan ölçme-değerlendirme tekniklerinin ele alındığı ‘’Zümre Başkanları’’ toplantısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 16:24

Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 13 branş bazında gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı. Matematik öğretmenlerinin zümre çalışmasına izleyen Oğuz, başarılı bir yılın geride kaldığını belirterek, “Çocuklarımızı dolu dolu, başarılı, inançlı ve kararlı nesiller olarak yetiştirmek için var gücümüz ile mücadele ediyoruz. Öğretmen idealisttir. Topluma örnek olan bir modeldir. Nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin her zaman bir hedefi olmalıdır. Denizli eğitimcileri olarak bu inançlarla görevlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

DENİZLİ ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR
Denizli’nin eğitimin her alanında söz sahibi bir olduğunu anlatan Oğuz, “TEOG ve LYS sınavlarında başarılarımızla adımızdan söz ettiriyoruz. Aynı şekilde fiziki anlamda da eğitimde üst düzeylere çıkmaya çalışıyoruz. Tüm bunların yanında çok önemli unsur da değerlerimiz ve değerler eğitimlerimizdir” diye konuştu.

VARLIĞIMIZI İSPAT ETMELİYİZ
Zümre toplantılarının fikir alış verişi için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Oğuz, “Eğitimde, öğretim metotları son derece önemlidir. Deneyim ve tecrübelerinizi birbirinizle paylaşınız. Bu paylaşımlarda kazançlı öğrencilerimiz ve geleceğimiz olacaktır. İlimizde her yıl 20 bin dolayında öğrencimiz üniversite sınavlarına katılıyor. Bu öğrencilerimizi istekleri doğrultusunda en iyi üst öğretimlere yerleştirebilirsek varlığımızı ispat etmiş oluruz. Tam burada da model öğretmenlik ön plana çıkmış oluyor” dedi.

Zümre Başkanları çalışmasında, “Branş Bazında Uygulama Birliği”, “Zümreler Arası Bilgi Paylaşımı”, “Öğrenci Başarısını Artırmaya Yönelik Çalışmalar”, “Eğitim ve Öğretimde Niteliğin Yükseltilmesi” konuları üzerinde duruluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı