REKLAMI GEÇ

Final Okulları’nda başarıya götüren aile eğitimi

Final Okulları’nda başarıya götüren aile eğitimi

Denizli Final Okulları tarafından düzenlenen ve 3 ay süren “Başarıya Götüren Aile” eğitimleri tamamlandı. Eğitim Danışmanı Yavuz Durmuş ve okul yönetimi tarafından hazırlanan, Final Okulları rehberlik öğretmenleri tarafından 6 oturumda verilen eğitimlerin ardından sertifika töreni düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 10:09

İlk kez Denizli’de gerçekleştirilen “Başarıya Götüren Aile” eğitimleri 2 Kasım 2017’de başladı. 6 oturum halinde gerçekleştirilen eğitimler Final Eğitim Kurumları Eğitim Danışmanı Doğan Cüceloğlu’nun kitapları esas alınarak hazırlandı.

“Başarıya Götüren Aile’’ Programında, anne-babalar kendilerini ve çocuklarını yeniden tanıdı, değerlerini ve niyetlerini keşfetti, aile ilişkilerini yeniden gözden geçirerek sağlıklı bir aile ortamı hakkında farkındalık oluşturdu.

Eğitimin uygulamalı etkinlikleri içermesi anne-babaların çocukları ile ilişkilerinde yaşadıklarına farklı bakış açıları kazandırdı.

Veliler açısından son derece yararlı geçen eğitimlerin tamamlanmasının ardından Eğitim Danışmanı Yavuz Durmuş’un da katılımıyla sertifika töreni düzenlendi.

Tören öncesi verilen kokteylde anne-babalar stres attı, sohbet etti, eğitimleri yeniden değerlendirme imkanı buldu.

Final Okulları müzik öğretmenlerinin seslendirdiği eserler kokteyle ayrı bir renk kattı.

Kokteylin ardından sertifika törenine geçildi. Denizli Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin anne ve babalara seslendi, çabalarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Eğitim Danışmanı Yavuz Durmuş da kısaca uygulanan programı anlattı, faydalarını ifade etti.

Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. 6 hafta boyunca eğitimlere katılan anne ve babalar “Başarıya Götüren Aile” sertifikalarını aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı