REKLAMI GEÇ

Denizli Final Okulları Çanakkale ruhunu yaşattı

Denizli Final Okulları Çanakkale ruhunu yaşattı

Denizli Final Okulları, Çanakkeli Zaferi’nin yıldönümünde muhteşem bir gösteriye imza attı. “Şu Çılgın Türkler” adıyla sahnelenen gösteride Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı, salonu dolduran davetliler unutamayacakları anlar yaşadı. Denizli Final Okulları Kurucusu Sadi Öztekin, Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2017 Pazar, 12:05

Denizli Final Okulları, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde “Şu Çılgın Türkler” isimli gösteriyle davetlilerin karşısına çıktı. Lise öğrencilerinin sahne aldığı gösteri görülmeye değerdi.

Kurtuluş sürecini kronolojik sıraya göre anlatan, zaman zaman oratorya, zaman zaman dans ve zaman zaman da tiyatro gösterileriyle harmanlanan gösteri davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Öğrenciler performansları ile tam not alırken, gösterinin sonunda ayakta alkışlandılar.

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Denizli Final Okulları Kurucusu Sadi Öztekin, gösterinin sonunda kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Bu toprakların kolay vatan olmadığını belirten Öztekin, bunun bilincinde olan bir nesil yetiştirmek için tüm güçleriyle çaba harcayacaklarını söyledi. “Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz” diyen Öztekin, etkinliğe gösterdikleri ilgiden dolayı davetlilere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı