REKLAMI GEÇ

EN RENKLİ MERHABA

EN RENKLİ MERHABA

Denizli Final Okulları’nda 2015-2016 eğitim- öğretim yılı oryantasyon eğitimi ile başladı. Final Okulları’nda düzenlenen “Okula Merhaba” etkinliği ile Anaokulu ve ilkokula yeni kayıt yaptıran öğrenciler okulla tanıştı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2015 Pazartesi, 14:21

Geçtiğimiz yıl anaokulu, ilkokul ortaokul ve Anadolu Lisesi Fen Lisesi olarak Denizli’de eğitim-öğretime başlayan Final Okulları, 2015-2016 eğitim-öğretim yılına merhaba dedi. 

Denizli Final Okulları’nda düzenlenen “Okula Merhaba” etkinliğinde, anaokulu ve ilkokula yeni kayıt yaptıran 50 öğrenci ve velisi, hem eğitim kadrosuyla tanıştı, hem de okulla.

denizli-final-okulari-egitime-basladi-ic-1

ÖĞRENCİ SAYIMIZ ÜÇE KATLANDI
Geçtiğimiz yıl 120 öğrenci ile eğitim-öğretime başladıklarını belirten Denizli Final Okullara Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, “Bu yıl okulumuza kayıt yaptıran öğrenci sayısı 360’a ulaştı. Kayıtlarımız 12’nci ve 8’inci sınıflarda devam ediyor. Ekim ayının ortalarına kadar yeni kayıt alabileceğiz” dedi.

ORYANTASYON EĞİTİMLERİYLE YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLADIK
Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Fen Lisesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimlerinin başladığını vurgulayan Öztekin, “Oryantasyon eğitimleri ile 2015-2016 eğitim-öğretim yılına da başlamış olduk. Geçtiğimiz yılki başarımız ve bu yıl öğrenci sayımızdaki artışı dikkate aldığımızda, Denizli’de özel okullar arasında bizde varız diyebiliyoruz artık” diye konuştu.

denizli-final-okulari-egitime-basladi-ic

MİKİ FARE VE PAMUK PRENSES İLE OYUN
Minik öğrencileri kapıda karşılayan Miki Fare ile Pamuk Prenses, ilgi odağı oldu. Okula, eğlenerek merhaba diyen miniklerin heyecanları gözden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı