REKLAMI GEÇ

Final Okulları’nda 2 Türkiye 1.si

Final Okulları’nda 2 Türkiye 1.si

Denizli Final Okulları TEOG’da 2 Türkiye birincisi çıkarmayı başardı. Denizli Final Ortaokulu öğrencilerinden Yunus Emre Mumcu ve Ayberk Helvacılar, TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru yanıtladı ve Türkiye birincileri arasına girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2017 Salı, 14:30

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen,1,3 milyon 8. sınıf öğrencisinin katıldığı TEOG’da, Denizli Final Ortaokulu öğrencilerinden Yunus Emre Mumcu ve Ayberk Helvacılar 120 sorunun tamamını doğru cevapladı ve önemli bir başarıya imza attı.

Elde edilen başarı okulda düzenlenen törenle kutlandı. Türkiye birincileri arasına isimlerini yazdıran Balcı ve Helvacılar kendileri için hazırlanan pastayı kesti.

Öğrenciler başarılarının sırrını sistemli çalışmak olarak açıkladı, kendilerine her türlü desteği veren ailelerinin, umutsuzluğa kapıldıkları anlarda cesaretlendiren öğretmenlerinin payının büyük olduğunu söyledi.

Final İlköğretim Müdürü İpek Pulat Dönmez, başarılı öğrencileri, onları yetiştiren ailelerini ve bu başarıya imza atmalarında en büyük destekçileri olan öğretmenleri kutladı.

Dönmez, “Hem yaşam hem sınav başarısı sloganı ile çıktığımız bu zorlu yolda; sosyal-kültürel alandaki başarılarınızı TEOG sonuçlarınız ile taçlandırdınız. Başta Yunus Emre ve Ayberk olmak üzere bizleri başarılarıyla her daim gururlandıran tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı