REKLAMI GEÇ

Final’de güvenli yaşam semineri

Final’de güvenli yaşam semineri

Denizli Final Okulları öğrencilerine yönelik güvenli yaşam semineri düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike’nin verdiği seminere Final öğrencilerinin yanı sıra Mükerrem Mehmet Eke İlk ve ortaokulu öğrencileri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2015 Cumartesi, 09:54

Denizli Final Okulları öğrencilerini yaşama hazırlıyor. Akademik eğitimlerinin yanı sıra öğrencilerinin yaşamın oluşturduğu risklere karşı da hazırlıklı olmalarını sağlamayı hedefleyen okul yönetimi, güvenli yaşam semineri gerçekleştirdi.

Final öğrencilerinin yanı sıra komşu okul Mükerrem Mehmet Eke İlk ve ortaokulu öğrencilerinin de katıldığı semineri Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike verdi.

final_okulari_itfaiye_seminer_ic

Bike, öğrencilere yangın, ev kazaları ve yaralanmalardan nasıl korunabileceklerini anlattı, küçük önlemler ile büyük felaketlerin önüne geçilmesinin yollarını gösterdi. Öğrenciler semineri ilgiyle takip etti.

Seminer ile ilgili değerlendirme yapan Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ve Şube Müdürü Veysel Bike’ye teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı