REKLAMI GEÇ

Okumayı öğrendiler, sevinçlerini paylaştılar

Okumayı öğrendiler, sevinçlerini paylaştılar

Denizli Final Okulları 1. sınıf öğrencileri okumayı öğrendi, sevinçlerini aileleri ile paylaştı. Yıl boyunca hazırladıkları gösterilerini sahneleyen minikler, ailelerinden büyük alkış aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 15:55

Denizli Final Okulları 1. sınıf öğrencileri için okuma bayramı düzenlendi. Okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

denizli-final-okullari-2

İlkokul Müdürü İpek Pulat Dönmez‘in açılış konuşmasının ardından Samed Behrengi’nin yazdığı “Küçük Kara Balık” adlı tiyatro oyununu sahneleyen öğrenciler sergiledikleri performansla salondan büyük alkış aldı.

Bale gösterilerinin ardından İngilizce drama ve dans gösterisi sunan öğrenciler müzik öğretmenlerinin eşliğinde melodikalarını çaldı ve şarkılar söyledi.

denizli-final-okullari-1

Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler Görsel Sanatlar Öğretmeni Hülya Kolbaşı önderliğinde sergilendi. Sergide yer alan eserler velilerin büyük beğenisini kazandı.

Final Okulları sınıf öğretmeni Eda Türkoğlu mutlu bir sonun başlangıcını yaşadıklarını belirterek, “Gelecekteki büyük başarının ilk adımı atıldı. Okumanın yazmanın, her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Çocukların telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmenin gururu bambaşkadır bugün. Bayramdır bugün küçük ellerin güvenerek inanarak sevgiyle öğretmeninin elinden tutup ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün” dedi.

denizli-final-okullari-3

Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, İlkokul Müdürü İpek Pulat Dönmez ve sınıf öğretmeni Eda Türkoğlu’nun öğrencilerle birlikte “Yaşasın Okuyorum” yazılı pastayı kesmesiyle sona erdi.

Etkinlik, okumayı öğrenen öğrencilere madalyalarının verilmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı