REKLAMI GEÇ

Oğuz göreve başladı

Oğuz göreve başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ikinci kez atanan Mahmut Oğuz, görevine başladı. Oğuz, “Sorumluluğumu ve birikimlerimi, şahsım ve kurumum adına, Denizli’mizdeki tüm paydaşlarıyla paylaşmanın sonsuz gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2014 Çarşamba, 16:22

Yaklaşık 2 aydır boş olan Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü makamına 2.5 yıl sonra yeniden atanan Mahmut Oğuz, görevine başladı. 14 Mayıs 2014 tarihi itibariyle görevine başladığını yazılı açıklama ile duyuran Mahmut Oğuz, “Uzun süredir bu göreve getirileceği konuşulan Mahmut Oğuz’un ataması yapıldı. Böylelikle Oğuz, ikinci kez Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturmuş oldu. İnsana ait her şeyin eğitimle başladığı ve eğitimle anlam kazandığı; ülkenin geleceğine gönül veren, bu sevdayı hisseden ve yürekten paylaşan kişilerin başında eğitimcilerin olduğu bilinciyle; sorumluluğumu ve birikimlerimi, şahsım ve kurumum adına, Denizli’mizdeki tüm paydaşlarıyla paylaşmanın sonsuz gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Oğuz açıklamasında,“Uzun yıllar eğitimin her kademesinde öğretmen ve idareci olarak hizmet etme şerefine nail olduğum güzel Denizli’mizde tekrar İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın onur ve gururunu yaşarken, üstlenmiş olduğum bu yeni görevin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun da farkındayım” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında velilere de seslenen Oğuz, şunları kaydetti: “Çocuklarımız için ne büyük fedakârlıklar yaptığınızı biliyoruz. Bu nedenle bizde, bizlere emanet ettiğiniz yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Onları hayata hazırlama sürecinde, değerlerine değer katarak güzel yarınlara birlikte taşıyacağımız inancıyla, katılımcı bir anlayış ve işbirliği ile eğitim-öğretim sürecini yapılandırıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı