REKLAMI GEÇ

BAŞARINI ÖLÇ GELECEĞİNİ PLANLA

BAŞARINI ÖLÇ GELECEĞİNİ PLANLA

Uğur Kabul Sınavı için geri sayım başladı. 4-11 sınıf aralığında yapılacak sınav 9-10 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. “Başarını ölç, geleceğini planla” anlayışıyla yapılacak sınav ücretsiz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 11:10

Tüm Uğur Okullarıyla birlikte Denizli Uğur Okulları’nda da gerçekleştirilecek Uğur Kabul Sınavı’na sayılı günler kaldı. Uğur Kabul Sınavı 4,5,6,7,8, 9,10 ve 11.sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınav 9-10 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Öğrencilerin ülke genelinde başarısını öğrenme imkanı bulacağı, belirlenen burs oranlarına göre başarının ödüllendirileceği Uğur Kabul Sınavı’nda, konu başlıkları sınıf düzeylerine göre belirlendi.

Tamamen ücretsiz olan Uğur Kabul Sınavı’nda öğrenciler hem başarısını ölçecek hem de güvenirliğini kanıtlamış Uğur yayınları ile tanışma fırsatı bulacak.

8 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek olan Uğur Kabul Sınavı başvurularına yoğun talep olması nedeniyle sınava girmek isteyen öğrencilerin en kısa zamanda Uğur Okulları’ndan sınav giriş kartı almaları gerekiyor.
Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 2 (258) 213 27 77 nolu telefondan Denizli Uğur Okulları’na ulaşabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı