REKLAMI GEÇ

“Başarınız gıpta edilecek seviyede”

“Başarınız gıpta edilecek seviyede”

TÜMAY Dershaneleri Genel Müdürü Zeki Hançerlioğlu, birçok sanayi kendinin, eğitim konusunda başarılı olamadığını belirterek, “Dünyanın pek çok sanayi kenti, eğitim konusunda başarılı olamamışken Denizli’nin ÖSS ve SBS’de böyle bir başarı yakalaması gerçekten de gıpta edilecek bir olaydır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Eylül 2009 Cuma, 22:48

TÜMAY Dershaneleri, Denizli’de görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarını, Polisevi’nde verdiği iftar yemeğinde ağırladı. Yemeğe basın mensuplarının yanı sıra,
Tümay Dershanesi Denizli Şubesi yöneticileri ve personeli de katıldı.

‘Eğitimdeki başarınız,
gıpta edilecek seviyede’
Yemekte bir konuşma yapan Tümay Dershaneleri Genel Müdürü Zeki Hançerlioğlu, ülkedeki eğitim ve dershanecilik sistemini yoğun bir şekilde eleştirdi. Ancak buna rağmen Denizli’nin SBS ve ÖSS alanlarında ciddi bir yapılanma içinde olduğunu söyleyen Hançerlioğlu, “Denizli Anadolu Lisesi’nin, Gazi Anadolu Lisesi’nin puanlarıyla öğrenci aldığını gördüm. Bu gerçekten çok ciddi bir karşılaştırma ve Denizli açısından da ciddi bir başarıdır. Denizli, bir sanayi kenti olmasına rağmen eğitim alanında başarılı bir kent. Dünyanın pek çok sanayi kenti, eğitim konusunda başarılı olamamışken Denizli’nin böyle bir başarı yakalaması gerçekten de gıpta edilecek bir olaydır” dedi.

4×4 sistemi
TÜMAY Dershanesi Müdürü Nazife Demircan, TÜMAY Dershaneleri’nin eğitim-öğretime başladığı günden beri farklı çizgisiyle, Denizli eğitim sektöründeki yerini aldığını belirterek, “TÜMAY Ailesi olarak, nitelikli insan yetiştirmenin, çağdaş uygarlığın temeli olduğuna inanıyoruz” dedi. Dershanenin çalışma biçimi hakkında da bilgi veren Demircan, “4×4 masa başı özel ders modeliyle, daha iyiyi yakalamak için yola çıktık. Bize göre, daha iyi olmaya çalışmayan, iyi olarak da kalamaz. 4×4 masa başı özel ders modeli ile etüt sistemi yerine, uzman öğretmenlerle, 4 kişilik gruplar haline özel ders fırsatını öğrencilere sunuyoruz” dedi. Demircan, bu sene ÖSS’ye TÜMAY Dershaneleri’nde hazırlanan mezun öğrencilerden yüzde 82’sinin ve 12. sınıf öğrencilerinin yüzde 69’unun lisans eğitimi veren üniversitelere yerleştiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı