REKLAMI GEÇ

Cüceloğlu Final okullarında

Cüceloğlu Final okullarında

Türkiye’nin önde gelen psikolog ve iletişim uzmanlarından Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Denizli Final Okulları’nda Denizlililerle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2014 Salı, 11:40

“Geliştiren Aile Ortamı ve Başarı” konulu seminer, Doğan Cüceloğlu’nun ismini taşıyan konferans salonunda gerçekleşti. Seminere Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ile Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu Başkanı İhsan Özen de katıldı. Ayrıca çok sayıda veli, öğrenci ve davetli de Cüceloğlu’nun seminerini izledi.

ic

Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu Başkanı İhsan Özen’in konuşmasının ardından başlayan seminer yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Aile içi iletişim başta olmak üzere iletişim üzerine birçok önemli konuya değinen Cüceloğlu, seminer sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Seminer katılımın yoğun olması nedeniyle yerel bir televizyon kanalından da canlı olarak yayınlandı. Etkinlik, Prof.Dr. Doğan Cüceloğlu’nun kitaplarını imzalamasıyla sone erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı