REKLAMI GEÇ

Demokrasiyi yaşayarak öğreniyorlar

Demokrasiyi yaşayarak öğreniyorlar

Denizli Doğa Okulları, eğitimde yarattığı farklılığı, öğrencileri her alanda sosyal yaşama hazırlayarak da sürdürüyor. Denizli Doğa Okulları Öğrenci Meclis Başkanı seçimleri öncesi kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Cuma günü gerçekleştirilecek seçim öncesi kampanyalar yoğunlaştı. Öğrenciler demokrasiyi yaşayarak öğreniyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2015 Çarşamba, 12:12

Doğa Okulları’nda uygulanan MBA For Teenagers Programı’nın (T-MBA) en büyük kazanımlarından biri olan Öğrenci Meclisi’nin başkanının belirleneceği seçim süreci başladı.

Denizli Doğa Okulları’nda bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan adayları Berra Akıncı ve Mertcan Kutsal, cuma günü yapılacak seçim öncesi arkadaşlarının desteğini alabilmek için her gün farklı bir proje ile ortaya çıkıyor.

Demokrasiyi yaşayarak öğrenen, demokratik bir ortamda nasıl mücadele edilmesi gerektiğinin en güzel örneklerini veren başkan adayları Akıncı ve Kutsal, hem arkadaşlarından, hem de okul yönetiminden tam not aldı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ
Denizli Doğa Okulları Kurucu Temsilcisi Musa Kesici, seçimler nedeniyle okulda oluşan rekabet ortamını mutlulukla takip ettiklerini belirterek, uyguladıkları sistemin öğrencileri tam anlamıyla hayata hazırlamak üzerine kurulu olduğunu söyledi.

Okulda verilen eğitimin kusursuz bir seviyede olduğunu belirten Kesici, “Eğitimin yanı sıra çocuklarımızı yaşamın her alanında lider vasıflarını taşımaları yönünde hazırlamaya devam ediyoruz. Öğrenci Meclisi seçimleri de öğrencilerimizin demokrasiyi yaşayarak öğrenmeleri açısından önemli. Yaşanan rekabet ortamı, ortaya konan projeler, okulumuzda demokrasinin en güzel şekilde ortaya çıktığının bir göstergesi” dedi.

SEÇİM CUMA GÜNÜ YAPILACAK
Denizli Doğa Okulları’nda Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi cuma günü gerçekleştirilecek. Başkan adayları Berra Akıncı ve Mertcan Kutsal’ın yarıştığı seçimde kazanan Doğa Okulları’nın Öğrenci Meclisi Başkanı olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı