REKLAMI GEÇ

Uğur öğrencileri Polat’la buluştu

Uğur öğrencileri Polat’la buluştu

Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat Denizli Uğur Okulları öğrencileriyle buluştu, doğru üniversite ve doğru bölüm seçimleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2017 Perşembe, 15:05

Denizli Uğur Okulları, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat ile 12. sınıf öğrencilerini buluşturdu.

Uğur Okulları’nda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere seslenen Polat, YGS sonuçlarının nasıl değerlendirilmesi gerektiği anlattı, doğru üniversite, doğru bölümün seçmenin önemine dikkat çekti.

Gençlere liseden sonra kendilerine kariyer planı yapmaları tavsiyesinde bulunan Polat, yurtdışı eğitimi, yurtdışında üniversitelere öğrenci kabul koşulları, bir işverenin üniversite mezunlarını işe alırken nelere dikkat ettikleri, geleceğin eğitimi hangi alanlarla ilgilenmeliler, kendilerini nasıl geliştirmeliler, sosyal medya hesaplarını nasıl doğru şekilde kullanılır gibi başlıklar üzerinde durdu.

YGS’nin geride kaldığını, gençlerin bu aşamadan sonra hangi alana yöneleceklerse buna yoğunlaşmaları gerektiğini anlatan Polat, velilere de tavsiyelerde bulundu.

Polat, “Çocuklarınıza bir şeyleri dikte ettirmeyin. Çocuklarınızın yeteneklerine güvenin, sınav dışında da dünyanın döndüğünü unutmayın. Onların ufkunu açabilmek için alanlarında başarılı olan insanların öyküleriyle buluşturun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı