REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda kabul sınavı heyecanı

Uğur Okulları’nda kabul sınavı heyecanı

Denizli Uğur Okulları’nda gerçekleştirilen Uğur Kabul Sınavı (UKS) yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Öğrenciler Uğur’lu olabilmek için ter döktü, velileri de en az onlar kadar heyecanlıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2017 Pazar, 18:35

Denizli Uğur Okulları tarafından gerçekleştirilen kabul sınavı 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Denizli Uğur Okulları’nda Türkiye geneli yapılan sınavda öğrenciler başarılarını ölçmenin yanı sıra burs kazanma fırsatı yakalamak için de çaba sarf ettiler.

İki bine yakın öğrenciyi kampüsünde ağırlayan Denizli Uğur Okulları velilerine de ikramlar da bulunarak iyi vakit geçirmelerini sağladı. Velilerin heyecanlı bekleyişine kurum yöneticileri de ortak oldu.

UKS’yi değerlendiren Okul Müdürü Yavuz Yıldız, sınava katılımın üst düzeyde olduğunu belirterek, önümüzdeki sezonda Uğur Fen Lisesi’nin de açılması ile birlikte okulun tüm hedeflerine ulaşacağını vurguladı.

Bursluluk sonuçlarının ödül töreni ile açıklanacağını ifade eden Yavuz Yıldız, Denizli halkının yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı