REKLAMI GEÇ

Denizli Final 285 öğrencisini üniversiteye yerleştirdi

Denizli Final 285 öğrencisini üniversiteye yerleştirdi

Denizli Final Dergisi Dershanesi, 2015 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) 285 öğrencisini üniversiteye yerleştirdi. LYS sonuçlarını değerlendiren Denizli Final Dergisi Dershanesi Kurucu Müdürü Şahin Uzun, “Final Dergisi Dershanesi bu sene de destan yazdı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2015 Cuma, 09:32

Denizli Final Dergisi Dershanesi Kurucu Müdürü Şahin Uzun, 2015 LYS’de 13 öğrenciyi tıp fakültesine, 15 öğrenciyi hukuk fakültesine, 12 öğrenciyi diş hekimliği, ezcacılık, fizik tedavi rehabilitasyon ve beslenme diyetisyenliğin, 15 öğrenciyi psikoloji-sosyal hizmetler, 10 öğrenciyi hemşirelik ve diğer sağlık bölümlerine, 50 öğrenciyi iktisadi idari bilim fakültesine, 50 öğrenciyi mühendislik fakültesine, 30 öğrenciyi eğitim fakültesine, 30 öğrenciyi fen-edebiyat fakültesine, 60 öğrenciyi diğer fakülte ve meslek yüksekokullarına yerleştirdiklerini açıkladı.

Final Dergisi Dershanesi’nin 2015 LYS sonuçlarına göre yerleştirme oranı en yüksek kurum olma özelliğini koruduğunu ifade ederek, “Final Dershanesi, bu sene de destan yazdı. Denizli Final Temel Lisesi’ne dönüşen Final Dergisi Dershanesi, Denizli’de kendine güvenen öğrencilerini mahcup etmedi. 17 yıldır binlerce öğrenciyi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştiren Denizli Final Dergisi Dershanesi, bundan böyle aynı başarıyı, Final Temel Lisesi olarak devam ettirecek. İstikrar, disiplin yönetimi ve başarılı kadrosuyla dershanecilik sektörünün öncüsü olarak Final, yeni bir okul türü olarak ‘Temel Lise’ sektörünü de öncülük yapacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı