REKLAMI GEÇ

Denizli Final Okulları öğrencileri LYS’de önemli derecelere imza attı

Denizli Final Okulları öğrencileri LYS’de önemli derecelere imza attı

Lise Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı. Denizli Final Okulları öğrencileri yine önemli derecelere imza attı. Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, “Yaşam ve sınav başarısı” sloganıyla çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2017 Perşembe, 14:32

Lise Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı, öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri yerini sevine bıraktı. Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından bir olan Final Okulları öğrencileri, elde ettikleri başarılar ile Denizli’nin adını bir kez daha duyurdu.

Final’de eğitim gören öğrenciler, LYS’de ciddi dereceler elde etti. Türkiye genelinde 1 öğrencisini ilk 500 içine sokmayı başaran Final, bu başarıyla 25 derece elde etti.

Bunun yanında ilk 1000 arasında 4 öğrencisi bulunan Denizli Final Okulları, ilk 10.000 öğrenci arasında da 22 öğrencisiyle yer aldı. İlk 1000’de 62, ilk 10.000’de de 145 derece elde eden Final, kendisine emanet edilen çocukları yaşama olduğu kadar sınava da başarıyla hazırladığını bir kez daha kanıtladı.

Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, elde ettikleri başarılarla kendilerini gururlandıran öğrencilerini kutladı. “yaşam ve sınav başarısı” sloganıyla çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Öztekin, elde edilen başarıda emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı