REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Milletin aleyhine karar olmaz

Zeybekci: Milletin aleyhine karar olmaz

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, sosyal medya üzerinden dershanelerin kapatılmasına yönelik düzenlemeye gösterilen tepkilere karşı “sabır” çağrısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2013 Cumartesi, 12:10

Dershanelerin kapatılmasına karşı çıkanlar sosyal medya üzerinden mesajlarını iletiyor. Tweet atanlar “partide parti kim kime hizmet ediyor belli değil” derken, Zeybekci’ye “dershaneler konusunda sizden açıklama bekliyoruz” diye seslenenler de oldu.

İŞTE O TWEETLER

FATİH KÜDÜR ‏@SeaFatihKdr10 sa
@ZeybekciNihat@Nurcan_dalbudak partide parti kim kime hizmet ediyor belli değil #EğitimdeReformYalanı

Kemal Oruçoğlu ‏@kemalorucoglu10 sa
@ZeybekciNihat@Nurcan_dalbudak@AKParti_Denizli@AKKULIShttp://www.deha20.com/2013/11/15/tuvalette-dogurdu-bebegin-kafasini-kopardi/ … başkanım bu haber daha ciddi..

ABDULLAH BABUR ‏@ABDBABUR11 sa
@ZeybekciNihat@Nurcan_dalbudak@AKParti_Denizli@AKKULIS ayrışmayın savaşmayın Allahın ipine sımsıkı sarılın chpyi sevindirmeyin

mertilgec ‏@mertilgec11 sa
@ZeybekciNihat@Nurcan_dalbudak@AKParti_Denizli@AKKULISsnzeybekci,dershanlerkonusuda sizden aciklama bekliyoruz.#EğitimdeReformYALANI

Harun Tokak ‏@haruntokak11 sa
Dersaneler, dağların önünde dağ gibi bir engeldir. Dersaneleri kapatırsanız dağların altında kalırsınız benden söylemesi.

‘Muzaffer OL Evladım ‏@mkubal11 sa
Denizli’de referandumu unutmayın! Kapı kapı gezen, çoluğunu çocuğunu yürüyüşe getiren abilere ablalara hesap veremeyiz!

ZEYBEKCİ’DEN YANIT

AK Parti MKYK Üyesi Nihat Zeybekci ise Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Zeybekci, tepkilerin yoğunlaşması üzerine “sabır” çağrısında bulundu.
Zeybekci, “Dershaneler,etüdmerkezleri, okuma salonları ile ilgili alınan kararların milletin ve gelecek nesillerin aleyhine olması düşünülemez,sabır lütfen. Okuma salonları asla kapatılmayacak merak etmeyin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı