REKLAMI GEÇ

Özel PEV öğrencileri Ata’sını andı

Özel PEV öğrencileri Ata’sını andı

Denizli Özel PEV Okulları, Ata’sına saygıyla andı. Büyük Önder Atatürk’ü ölümünün 75. yılında anlamlı bir törenle andı. Saat 9’u 5 geçe, tüm okul öğrencisi öğretmeni ve velisiyle saygı duruşunda tek yürek oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Kasım 2013 Pazar, 11:08

Özel PEV Okulları öğrencileri, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde saygıyla andı. Pazar günü sabahın erken saatinde velileriyle birlikte okula gelen öğrenciler, saat 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulundu.

denizli-ozel-pev-okullari-10-kasim-ic-1

Salonu hınca hınç dolduran öğrenci, veli ve öğretmenler, saat 9’u 5 geçe, saygı duruşunda tek yürek oldu. 3B sınıfı öğrencisi Ömer Tekeli ve 9 Fen A sınıfı öğrencisi Mehmet Korkmaz’ın okuduğu iki güzel şiirle başlayan programda Atatürk’e hastalık teşhisi konulmasından ölümüne kadar geçen süre teatral bir şekilde canlandırıldı.

Sahneyi, mumlarla aydınlatan öğrencilerin, Atatürk’ü anlatan seremonisini büyük bir beğeni ile izleyen veliler,zaman zaman duygulanarak gözyaşlarına hakim olmadı.
denizli-ozel-pev-okullari-10-kasim-ic

Rehber öğretmen Sercan Çavuşoğlu’nun hazırladığı ve anlatıcı olarak hayat verdiği programa müzik öğretmenleri Seçil Doğan ve Cemil Karadeniz dönemin müzikleriyle canlı olarak eşlik ettiler.

Beden eğitimi ve dans öğretmeni Mustafa Tuncer’in sarı zeybek dansıyla final yapan gösteri, tüm izleyenleri duygulandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı