REKLAMI GEÇ

Doğru tercih yapmanın püf noktaları

Doğru tercih yapmanın püf noktaları

Denizli Uğur Okulları, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, Uğurlu öğrencilerin tercihlerine doğru bir şekilde yön verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Eğitim yazarı Turgay Polat, Uğurlu öğrenciler ile bir araya geldi, doğru tercihin tüyolarını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 12:35

Öğrencilerine akademik anlamda etkili bir eğitim veren, onları hayata hazırlayan Denizli Uğur Okulları, LYS’nin ardından doğru tercih yapabilmeleri için de etkin bir program ortaya koyuyor.

Bu kapsamda Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Eğitim yazarı Turgay Polat’ı ağırlayan Denizli Uğur Okulları, uzmanından doğru tercihin püf noktalarını aktardı.

Turgay Polat’ın verdiği seminerde, “2025’te nasıl bir dünya?” “Geleceğin meslekleri neler olabilir?” “meslekte fark yaratmanın yolları” gibi konular ele alındı.

Uğurlu öğrencilere fark yaratmanın, bakış açılarını değiştirmelerinin hayatlarında ne kadar önemli rol oynayacağını hatırlatan Polat, “Sektör büyür, siz onu karşılarsanız” dedi.

Öğrencilere üniversite yıllarında sosyal projelerde mutlaka yer almalarını tavsiye eden Polat, hayata farklı bakış açılarıyla bakabilmek için kendi kişisel gelişimlerine önem vermelerini istedi.

Öğrencilerin bölüm ve meslekler hakkında merak ettiği tüm soruları cevaplayan Polat, 26 Temmuz’da sona erecek tercih işlemleri için başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı