REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

Uğur Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

Denizli Uğur Okulları, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yıldönümünü coşkulu törenlerle kutladı, Cumhuriyet ışığının hiçbir zaman sönmeyeceğini kanıtladı. Okulda gerçekleştirilen etkinlikler görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 12:25

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Denizli Uğur Okulları’nda coşkulu törenlerle kutlandı. 92. yıl etkinliklerine Uğur Okulları ailesi tam kadro katıldı. Coşkulu törenler, idare, öğretmen, veli ve öğrencilerden oluşan büyük Uğur Ailesi’ne ilk yılında gururlu bir bayram sevinci yaşattı.

ugur_okulları_bayram_icc

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan kutlamalarda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Hüseyin İnci yaptı. 9 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı onurlu ‘Milli Mücadele’ sürecinin zaferle noktalandığını belirten İnci, “Büyük zafer, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetimizin ilanı ile taçlandırılmıştır. Ne mutlu ki bizler de bugün bir asra yakın süredir yaşattığımız Cumhuriyetimizin değer ve kazanımlarına sahip çıkıyoruz. Elbette bu kazanımlara sahip olmanın bir bedeli var. Bu yönüyle Cumhuriyet rejiminin tesisi aynı zamanda milli tarihimizin kaydettiği, ulusal ve uluslararası anlamda hafızalara kazınan en büyük ve en şanlı bağımsızlık mücadelelerinden biridir” dedi.

ugur_okulları_bayram_iccc

KUTLAMALARDA COŞKU DORUĞA TIRMANDI
Denizli Uğur Okulları’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlaması, gösteriler ile renklendi. Öğrenciler Cumhuriyet ve Atatürk şiirleri okudu, okul orkestrası ve koro birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

ugur_okulları_bayram_ic

Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren koro alkış yağmuruna tutuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı