REKLAMI GEÇ

Uğur’dan “Anne Atölyesi” farkı

Uğur’dan “Anne Atölyesi” farkı

Denizli Uğur Okulları, Anneler Günü farklı bir etkinlik ile kutladı. İki gün süren ve yoğun bir katılımın sağlandığı “Anne Atölyesi”nde katılımcılar doğru bildiklerinin yanlış, yanlış olarak değerlendirdiklerinin de doğru olabileceğinin farkına vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2017 Salı, 13:56

Denizli Uğur Okulları, yine farklı bir etkinlik ile öğrenci velileri ile öğretmenleri buluşturdu.

Anneler Günü’ne özel gerçekleştirilen ve iki gün süren “Anne Atölyesi” farkındalık yaratması ve küçük detayların fark edilmesini sağladı.

Etkinliğe katılan tüm anneler oyunlar ve tartışmalar ile birbirlerini daha iyi tanıma imkanı buldu. Veli ve öğretmen anneler, etkinlik sayesinde doğru bildiklerinin yanlış, yanlış bildiklerinin de doğru olabileceğinin farkına vardılar.

“Ebeveyn Tutumları” başlıklı sunumda ise “bağımlı anne”, “boyun eğen anne”, “tutarsız anne-baba tutumu”, “mükemmeliyetçi anne”, “otoriter/katı disiplin sergileyen anne”, “demokratik anne-baba tutumu”, “çocuklardan beklenilen davranışlar nelerdir?” konuları ele alındı.

Uğurlu anneler ideal anne modelini de resmetti, komuk ve eğlenceli anlar yaşandı.

Konuya uygun videoların da izlendiği “Anne Atölyesi” etkinliğinde öğrencilerin yazdığı mektupları müzik eşliğinde okuyan anneler, duygu dolu anlar yaşadı.

Şiir dinletisi ile devam eden etkinlik tüm katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı