REKLAMI GEÇ

Uğur’da eğitim bitmez

Uğur’da eğitim bitmez

Denizli Uğur Okulları’nda eğitim yılın 12 ayı sürüyor. Okulların kapanması, öğrencilerin tatile girmesinin ardından öğretmen, personel ve velilere yönelik eğitimlere başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2017 Salı, 12:17

49 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonu ile öğrencilerini geleceğe hazırlayan Denizli Uğur Okulları, 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini tamamladı, ancak eğitimlere ara vermedi.

Denizli Uğur Okulları, Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen ile 14 haftalık eğitim yöneticiliği programıyla keyifli ve geliştirici bir sürece girdi.

Öncelikle hizmet içi eğitim kapsamında seminerlerini sürdüren Denizli Uğur Okulları, personeline ve öğretmenlerine mesleki alanlarında son bilgileri aktarıyor, karşılaşılan uygulama sorunlarına çözüm üretme yeteneği kazandırıyor. Eğitimlerde meslek grupları aynı olan öğretmen ve personel bir araya getirerek, karşılıklı bilgi ve deneyimlerin aktarmalarına imkan tanınıyor.

Başarılarının arkasında yetişmiş insan potansiyeli ve sürekli eğitim anlayışının yer aldığını vurgulayan okul yönetimi, haziran ayı içerisinde yönetici, personel, öğretmen ve veli eğitim seminerlerinin devam edeceğini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı