REKLAMI GEÇ

Doğa öğrencileri meslekleri öğrendi

Doğa öğrencileri meslekleri öğrendi

Doğa Okulları Anaokulu öğrencileri, “Mesleğim geleceğim” etkinliği kapsamında Vali Şükrü Kocatepe başta olmak üzere değişik meslek gruplarından başarılı isimler ile buluştu, daha küçük yaşlarda geleceklerine yön vermenin ilk adımlarını attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 16:37

Denizli Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencileri, meslekleri yakından tanımaları, ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri için Denizli’ye yön veren isimlerle bir araya geldi.

Doğa Okulları Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde ilk olarak Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret ettiler. Vali Kocatepe ile uzun uzun sohbet eden Doğa’nın minikleri, yönelttikleri sorular ile de kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmaya çalıştı.

doga_okullari_meslekler_iccc

Doğa’nın minik öğrencilerinin valilikteki ikinci durağı Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk’ün makamı oldu. Cantürk ile yönetici kimliği üzerine sahbet eden Doğa öğrencileri, meslek ziyarlerine Grandberk Tabldot Müdürü Raşit Ağaoğlu, ve pilot Ali Öztürk ile devam etti.

doga_okullari_meslekler_icc

Granberk Tabldot’ta yemek üzerine deneyim kazanan öğrenciler, Pilot Ali Öztürk ile gerçekleştirilen buluşmada heyecanlı anlar yaşadı. Helikopteri yakından görme imkanı bulan ve önemli bir deneyim kazanan öğrenciler, Pilot Ali Öztürk’ü sorularıyla bir hayli terletti.

doga_okullari_meslekler_ic

Doğa öğrencileri, kendi hazırladıkları kupaların içine diktikleri çam fidanlarını da hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı