REKLAMI GEÇ

Doğa Okulları fırsatlar sunuyor

Doğa Okulları fırsatlar sunuyor

Uyguladığı uluslar arası arenada kabul görmüş eğitim yöntemleri, seçkin eğitimci kadrosu, mükemmel fiziki donanımları ile Denizli Doğa Okulları öğrencilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Dolu dolu geçen derslerin yanı sıra öğrencileri hem eğlendiren, hem de yaşayarak görmelerini sağlayan uygulamaları da sıklıkla hayata geçiren Doğa Okulları, bir çok özel okuldan farklı özelliklere de sahip. Bunlardan biri de hiç şüphesiz binicilik kulübü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2015 Pazartesi, 08:30

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-6

ÇOCUKLAR ATLARLA İÇ İÇE
Denizli Doğa Okulları’nın geniş kampus alanı, öğrencilerin hem doğa ile iç içe yaşamalarına imkan veriyor, hem de diğer eğitim kurumlarından farklı olarak kendilerine ait bir binicilik alanına sahip olmalarına imkan tanıyor. Doğa Okulları’nın tamamında her öğrencinin yaş grubuna uygun atlar bulunuyor ve binicilik dersleri veriliyor. Doğa’nın şanslı öğrencileri atlar ile iç içe yaşıyor, özellikle Pony cinsi at büyük ilgi görüyor.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-2

HER GRUP İÇİN AYRI ATLAR VAR
Denizli Doğa Okulları binicilik eğitmeni Tuğberk Kaynak, hem okulda bulunan atları anlattı, hem de verdikleri eğitimleri. Doğa’da 4 at bulunduğunu belirten Kaynak, bunlardan üçünün binicilik derslerinde kullanıldığını söyledi. 3-4 yaş grubu öğrencilerin Pony cinsi ata bindiğini belirten Kaynak, “Minikler bu küçük ata bayılıyor. Çok rahat biniyorlar, daha büyük atlar için daha küçük yaşlarda at tecrübesi yaşıyorlar. Çok sevimli olan Pony ile aynı zamanda çocuklara hayvan sevgisini aşılıyoruz” dedi.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-5

ORTA KADEME İÇİN HAFLİNGER
Doğa’nın sevilen atlarından biri de 7 yaşındaki Haflinger. Acemi çocuk binişine uygun olan bu atın çok uysal olduğunu belirten Tuğberk Kaynak, “Çocuklarımız bu at ile acemiliklerini atıyor, usta birer binici haline geliyorlar. Haflinger atımız binicilik dersleri için bire bir” dedi.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-3

USTALAR İÇİN HOLLANDA KWPN
Profesyonel yarışlarda uzun yıllar dereceler elde eden ve usta binişler için kullanılan Hollanda KWPN’nin bulunduğunu belirten Binicilik Eğitmeni Tuğberk Kaynak, “Bu atımız bir çok yarışta yer almış bir engel atlama atı. Çok önemli başarıları ver ve artık bizimle birlikte. 17 yaşında olan bu atımız, ileri derecede binicilik eğitimlerinde kullanılıyor” dedi.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-4

TÜM ÇOCUKLAR ATLARLA TANIŞIYOR
Doğa Okulları’nda eğitim gören tüm çocukların atlarla tanıştığını, haftada bir saat binicilik dersi aldığı belirten Kaynak, “Binicilik bu okulda bir tutku. Tüm çocuklarımız binicilik derslerine adeta koşarak geliyorlar. Hepsi atları çok seviyor, onlarla vakit geçirmeye bayılıyor” dedi.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic

YETENEKLİ ÇOCUKLAR AYRICA YETİŞTİRİLİYOR
Biniciliğe yeteneği olan öğrencileri seçerek ayrı binicilik dersleri de verildiğini belirten Kaynak, bu alanda önemli başarılar da elde ettiklerini söyledi. Kaynak, “Daha önce tüm Doğa Okulları arasında binicilik Türkiye birinciliğini elde ettik. Başarılı çocuklarımız var ve bu başarıları tekrarlamak istiyoruz” dedi.

denizli-doga-okullari-dogali-olmak-ayricaliktir-ic-1

ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK YARARLI
Binicilik derslerinin ve atlarla vakit geçirmenin çocuklar için çok yararlı olduğunu belirten Kaynak, “Öncelikli olarak hayvan sevgisi aşılanıyor. Çocuklarımız at üzerinde yalnız oldukları için özgüvenleri gelişiyor, ani ve doğru karar verme yeteneklerine sahip oluyorlar. Atlar, çocuklarımızın fiziksel olarak gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Bu nedenle Doğa Okulları’nda binicilik dersleri çok önemseniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı