REKLAMI GEÇ

Doğa’da Başkan Mertcan

Doğa’da Başkan Mertcan

Doğa Okulları’nda seçim heyecanı sona erdi. Bir haftalık propaganda döneminin ardından öğrenciler sandık başına gitti ve kendilerini temsil edecek olan Meclis Başkanı’nı belirledi. Mertcan Kutsal yarışın kazanını oldu, rakibi Berra Akıncı da başkan yardımcılığı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 16:17

Akademik eğitimin yanı sıra öğrencileri sosyal yaşama da en iyi şekilde hazırlayan Doğa Okulları’nda bir haftadır devam eden seçim yarışı noktalandı. Propaganda süresinin tamamlanmasının ardından öğrenciler sandık başına gitti ve Meclis Başkanı için tercihlerini ortaya koydu.

doga-okullari-secim-ic

Başkanlık için Mertcan Kutsal ile Berra Akıncı arasında kıyasıya geçen seçim yarışı, sandıkların açılmasıyla hat safhaya ulaştı. Yapılan sayım sonunda rakibine üstünlük kuran Mertcan Kutsal, Doğa Okulları Meclis Başkanı seçildi. Diğer aday Berra Akıncı da Meclis Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

GELECEĞİN LİDERLERİ YETİŞİYOR
Doğa Okulları’nda yaşanan demokratik yarışı ve öğrencilerin kazanımlarını değerlendiren t-MBA öğretmeni Fadime Yeşil, geleceğin liderlerine bugünden okul yönetiminde söz hakkı tanıdıklarını belirtti.

doga-okullari-secim-ic-1

Öğrencileri sorumluluk sahibi, kendine güvenen başarılı bireyler olarak yetiştirmeye çalıştıklarını anlatan Yeşil, seçilen öğrencilere başarı diledi, tüm öğrencilere de seçim sürecinde gösterdikleri olgunluk ve katılımcılıktan dolayı kutladı.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı