REKLAMI GEÇ

Doğa’da bayram coşkusu

Doğa’da bayram coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” diyerek tanımladığı Cumhuriyet 92. kuruluş yıldönümünde Denizli Doğa Okulları önemli bir etkinliğe imza attı. Tüm Doğa öğrencilerinin yer aldığı kutlamalar, Cumhuriyet’in ruhunu en iyi şekilde yansıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2015 Perşembe, 14:17

Denizli Doğa Okulları’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yoğun bir katılıma sahne oldu. Okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin tam kadro yer aldığı kutlamalara, veliler de büyük ilgi gösterdi.

denizli-doga-okullarinda-cumhuriyet-coskusu-ic-1

Kutlamalar, Doğa Okulları Sanat Sokağı’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Sergisi ve ardından verilen kokteyl ile başladı. Buradaki etkinliğin ardından okul salonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı gösterileri başladı.

Doğa Okulları Edebiyat Öğretmeni Funda Yatgın, günün anlam ve önemini anlattığı konuşmasında Cumhuriyet’in hangi koşullarda ilan edildiğini, gelişim süreci ve bugünü özetledi. Yatgın, Cumhuriyet’e sahip çıkacak, daha da ileri taşıyacak genç nesillerin yetiştirilmesinde en büyük görevin kendilerine düştüğünü vurguladı.

denizli-doga-okullarinda-cumhuriyet-coskusu-ic

GÖSTERİLER NEFES KESTİ
Okulun tüm öğrencilerinin yer aldığı gösteriler ise tam anlamıyla nefesleri kesti. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise grupları ayrı ayrı gösteriler sahneledi, büyük heyecan yaşayan velileri tarafından ayakta alkışlandı.

denizli-doga-okullarinda-cumhuriyet-coskusu-ic-2

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Denizli Doğa Okulları’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, hep birlikte Gençliğe Hitabe’nin okunmasıyla son buldu. İlkokul öğretmenlerinden Necati Vardar ile birlikte Gençliğe Hitabe’yi okuyan tüm katılımcılar, kutlamaları “Ne Mutlu Türküm diyene” sözleriyle tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı