REKLAMI GEÇ

FİNAL OKULLARININ GURUR HAFTASI

FİNAL OKULLARININ GURUR HAFTASI

Denizli Final Okulları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını birbiri ardına düzenlediği etkinliklerle tamamladı. Yabancı Diller Gecesi, mezuniyet töreni ve yıl sonu gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2015 Cuma, 15:17

Denizli Final Okulları, 2 Haziran Salı günü Yabancı Diller Gecesi, 3 Haziran Çarşamba günü Mezuniyet Töreni, 5 Haziran Cuma günü de gerçekleştirdiği Yıl Sonu Gecesi’yle etkinlikle bir dolu bir hafta ile eğitim-öğretim yılını tamamladı.

ic-4

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Yabancı Diller Gecesi’nde öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu. Tüm kademelerin sırayla gösterilerini sergilediği gecede Cinderella, Eurovision Final ile İngilizce ve Almanca tiyatroların yanı sıra şarkıların da yer aldığı mini bir konser verildi.

ic-3

Denizli Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, Yabancı Diller Gecesi’nde üstün başarı gösteren öğrencileri ve onları hazırlayan yabancı diller zümre öğretmenlerini kutlayarak bu başarının, Final Okulları’nın yabancı dil alanındaki güzel çalışmalarının sonucunda gerçekleştiğini dile getirdi.

ic-5

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında 8.sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Saraçoğlu Kasrı’nda gerçekleştirilen törene öğrenciler birbirinden şık kostümlerle katıldılar. Slayt gösterisinin ardından konuşan ortaokul müdiresi İpek Pulat Dönmez mezuniyet etkinliğini düzenleyen ve katkısı olan herkese teşekkür ederek mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Mezuniyet belgelerinin ve plaketlerinin öğrencilere takdim edilmesinin ardından çalınan birbirinden güzel şarkılar eşliğinde geceye katılan herkes doyasıya eğlendi.
Öğrenci velileri için duygu dolu sahneler de yaşanırken keplerini havaya atan muhteşem 7’li, dilek fenerleri arayıcılığıyla gönüllerinden geçen en içten dilekleri semalara yükseltti.

ic-1

Okul bünyesinde düzenlenen yılsonu programına ise veliler büyük ilgi gösterdi. Okul öğrencilerince hazırlanan skeçler, bale gösterileri, dans showları ve canlı müzik gösterileri hem ailelerde hem de öğrencilerde coşku, gurur ve mutluluğu bir arada yaşattı. 3 saat süren gösteride ailelerin çocuklarından daha heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı